0

П обедителят от „Хелс китчън“ и настоящ шеф-готвач в предаването „На кафе“ Станислав Иванов яхна мощен мотор. Той се похвали с новата си придобивка в социалните мрежи, като качи няколко фотоса, достойни за корица на автомобилно списание.

Шампионът Станислав посреща готвачите от Hell’s Kitchen 6 в “Кухнята след Ада” (ВИДЕО)

Мечта

Екип на „Телеграф“ потърси Станислав за коментар, но той отказа да назове точната сума, която е броил, за да е горд собственик на возилото. „В случая не е важна цената, а фактът, че аз от много години искам точно такъв мотор. Дойде моментът, в който реших да си направя подарък сам на себе си. Все повече в живота попадам в ситуации, които ме учат да живеем повече за момента. Работя много в последната година и смятам, че мога да си подаря малко щастие. Пък и нали знаете, мъжете имаме слабост към коли, мотори и т.н.“, разказа Станислав. Проверка на медията ни установи, че за новата си придобивка шефът е дал над 30 бона.

Станислав от Hell’s Kitchen: В очите на Шеф Ангелов открих своя втори баща (ВИДЕО)

Подкаст

В момента освен в предаването „На кафе“ той се изявява и като водещ на официалния подкаст на предаването „Хелс китчън“- „Кухнята след ада“. Той посреща пръв всеки отпаднал участник и пред него те разкриват най-съкровените си мисли, тайни, щастие и болки от участието си в шоуто.