0

Л или Иванова показа част от най-актуалния си гардероб, оценен от специалисти за близо 70 бона. Предполага се, че примата ще използва някои от тоалетите и във финалната част на турнето, започваща в понеделник от Варна. Билетите за летния театър на града са предварително продадени.

Находки

Сред модните находки на примата са тоалети от последните колекции на големи световни дизайнери. Сред обувките й открихме модел на световноизвестния Ив Сен Лоран. Черното бижу е поръчвано предимно от световни знаменитости, а цената му е над 2000 лв. Цените и на другите обувки на естрадната звезда също не отстъпват, макар и да не са по модели на легендарни дизайнери. В гардероба й присъстват няколко чифта боти от есенните колекции на няколко луксозни италиански марки, а стойността само на чифт от тях е 4000 лв.

Сет

Феновете на певицата са свикнали да я виждат основно облечена в бяло и черно, затова не е чудно, че сред избора й и този път откриваме няколко бели тоалета. Сред тях е и актуален сет от риза и панталони, покрити с кристали, на актуалния дизайнер Александър Уанг. Цената на костюма е 2500 лв. Кожено яке с капси е едно от най-атрактивните в гардероба на звездата, а цената му у нас е около 8000 лв.

С луксозния гардероб Лили засне и артистична сесия в черно и бяло при фотографа на звездите Костадин Кръстев - Коко.