0

С ветовноизвестната актриса Моника Белучи си взе куче от България, научи „Телеграф“. Домашният любимец на актрисата е поръчан от развъдник в Пловдив.

Мини

„Да, истина е, беше преди време. Един човек го взе, не лично тя, и го изпратихме, но беше за нея предназначено кучето”, потвърдиха от развъдника. Става дума за място до Пловдив, където от години се отглеждат породисти малки кученца от породата чихуахуа. Любимецът на Моника Белучи е от късокосместата минипорода.

Оказа се, че не само световни, но и родни знаменитости са си взимали кучета от същото място. Например домашният любимец на Софи Маринова също е оттам. А съвсем наскоро Мисис България Роксана Кирилова се сдоби с чистокръвно мини чихуахуа в кафяв цвят със сини очи. Мини чихуахуато е една от най-любимите породи на звездите в световен мащаб, особено на дамите. Една от първите в света е имала и самата Мерилин Монро. 

Лукс

За съжаление тези малки приятели са по джоба на по-заможни хора. Цената на подобно малко кученце варира от 2000 до 4000 лв. Става дума за екземпляр с родословие и документи. Кучето на Моника Белучи вече даде потомство и за него броят големи суми богаташи от Русия.