0

М адона сподели покъртителни снимки от посещението на гробище в Мичиган, където са погребани майка й и брат й.

Поп иконата отдаде почит пред брат си Кристофър, който почина на 4 октомври 2024 г. след боледуване от рак. Мадона бе придружена от дъщеря си Лурдес.

„Завръщане у дома………….“, написа Мадона към снимката на надгробната плоча на гроба на брат си.

66-годишната Мадона също сподели снимки на червени рози, които е оставила след себе си, както и снимка, на която е коленичила пред гроба на майка си. Майката на звездата, Мадона Фортин Чиконе, умира през 1963 г. на 30 години, когато звездата е била едва на 5 годинки.

28-годишната Лурдес също позира за снимка с надгробния камък на баба си.

Изпълнителката на „Like a Virgin“ също посети къщата на баба си, докато бе в родния си Мичиган, позирайки пред дома и написа: „Когато бях малка, мислех, че къщата ми е имение!“

Кристофър и Мадона имаха силна връзка, тъй като работеха заедно през голяма част от нейната кариера. Той е бил гардеробиер и творчески консултант на сестра си, а също така е бил специалист по интериорен дизайн, дизайнер на обувки, художник и мемоарист.

Два дни след смъртта му Мадона сподели искрена почит към покойния си брат, като написа: „Той беше най-близкият човек, който е бил толкова дълго с мен. Трудно е да се обясни връзката ни, но тя израсна от разбирането, че сме различни и обществото щеше да ни накара трудно да не следваме статуквото.”