0

А ктрисата Афшан Азад, станала популярна с ролята си на Падма Патил в култовата поредица за Хари Потър, разходи дъщеря си в пред фонтаните на Народния театър.

Красавицата се среща днес и утре с фенове в Експото като гост на фестивала „Анивенчър Комик Кон“.

Афшан Азад с дъщеричката си

 Афшан Азад с дъщеричката си
Instagram

Разходка

Афшан Азад пристигна у нас в четвъртък и успя да съчетае полезното с приятното и да се разходи из столицата. Тя посети храм-паметника „Св. Александър Невски“, след което прекара приятно време из ранните часове на деня в градинката пред Народния. Заедно с нея е и дъщеря й, а самата актриса признава, че София много й е харесала. Двете са се щракнали за спомен пред цветната градина отпред, а малката дори е поиграла на детската площадка зад хотела, в който са настанени.

Виктор Доробанту на летището

 Виктор Доробанту на летището
Instagram

На родна земя вече е и Виктор Доробанту, човекът зад ръката, наричана просто Нещото от хитовия сериал на „Нетфлик“ - „Уензди“. Той пристигна вчера с полет от Букурещ, а заедно с него у нас е и приятелката му, видя в социалните мрежи „Телеграф“.

БГ

На Анивенчър Комик Кон ще участва и Юлиан Костов, който има над 35 роли в чуждестранни сериали. Актьорът, познат на публиката от хитовия фантастичен сериал на Netflix Shadow and Bone (Сянка и кости), ще присъства и в двата фестивални дни и ще стане част от дискусията „От Източна Европа до Холивуд“. Гостите на фестивала ще могат да се срещнат и с българската актриса Климентина Фърцова, позната от „Голата истина за група „Жигули“ и сериалите „Белези“, „Войната на буквите“ и „Вина“.