0

М айли Сайръс скочи на Грамите, като каза, че благодарение на нейния хит Flowers“, с който спечели първите си "грамофончета" за запис на годината и най-добро соло поп изпълнение, е взета на сериозно за първи път, въпреки че е в бизнеса от повече от две десетилетия.

Джей Зи скочи на наградите "Грами", първи статуетки за Майли Сайръс и нов албум от Тейлър Суифт

„Нямам лоши чувства, но правя това от 20 години и това е първият път, когато наистина ме приемат сериозно!“, каза в ново интервю за списание W Magazine.

„Трудно ми беше да разбера какво е измерването там, защото ако искаме да говорим за статистика и числа, тогава къде, по дяволите, бях? И ако искате да говорите за влияние върху културата, тогава къде, по дяволите, бях? Тук не става въпрос за арогантност. Гордея се със себе си”, заяви певицата.

Сайръс издаде осем студийни албума през кариерата си, като последният е „Endless Summer Vacation“ от 2023 г. Записът спечели номинации за албум на годината и най-добър вокален поп албум, като водещият сингъл „Flowers“ също получи номинация за песен на годината. Парчето „Endless Summer Vacation“ „Thousand Miles“ с участието на Бранди Карлайл също получи номинация за изпълнение на поп дуо/група. Преди успеха на "Грами" на "Endless Summer Vacation", Сайръс беше номинирана само два пъти: през 2015 г. за поп вокален албум за "Bangerz" и през 2022 г. като част от албума на Lil Nas X "Montero".

На тазгодишната церемония по връчването на Грами Сайръс изпълни „Flowers“ в тоалет, вдъхновен от Тина Търнър.

ЧАКАНЕТО СВЪРШИ: Бионсе пуска нов албум

Съвсем наскоро Сайръс направи дует с Бионсе в песента ѝ „Cowboy Carter“ „II Most Wanted“. Албумът вече печели ранни номинации за Грами за наградите следващата година.

„Написах тази песен преди около две години и половина“, каза Сайръс за „II Most Wanted“. „Майка ми винаги казваше:„ Толкова много обичам тази песен.“ Така че, когато Бионсе се обърна към мен за музика, веднага се сетих за нея", сподели певицата.