0

Р ежисьорът Мартин Макариев, който седи зад „Сърцето на машината“ и „Диви и щастливи“, отпразнува рождения си ден в Прага с жена си Луиза Григорова и куп приятели от киносредите. Това се случи, тъй като личният му празник съвпадна с филмовия фестивал в Прага.

Празник

Луиза пусна в социалните мрежи как веселата група се е  събрала на маса и вдигат наздравици за Макариев. Сред присъстващите са Александър Сано с половинката си Нели,  Башар Рахал и Ники Урумов. Всички те съчетаха полезното с приятното и представиха проектите си, а след това се отдадоха на почивка и раздумка. Сано, Луиза и Макариев участваха във фестивала с филма „В сърцето на машината“, а освен че се присъедини към тази лента, Башар представи и „Завръщане 2“, който направиха заедно с Ники Илиев. Ники обаче не присъстваше, най- вероятно поради ангажименти с новия си проект „Без крила“.

Липса

Нашите актьори явно са хванали и хубаво време в Прага, тъй като Сано се похвали, че е истинска пролет, което пък им предостави възможност да се разходят из града и да се щракнат за спомен на емблематични места. От компанията отсъстваше само Яна Маринова, която обаче е участник в „Като две капки вода“ и не може да пътува толкова дълго, тъй като освен лайфа имаше и репетиции. Именно Макариев е режисьор и на последния филм на Маринова - „Игра на доверие“, който тръгна в киносалоните преди месец.