0

„Властелинът на пръстените“ се завръща с нов филм, както разкриха от Warner Bros. преди известно време, и ще се фокусира върху Gollum на Анди Съркис.

Въпреки това има вероятност герои от по-старите филми също да се завърнат. Иън Маккелън, който беше обичан чрез ролята на Гандалф, беше попитан за това по време на интервю за Times. 85-годишният актьор се появи положително в сценария за завръщането на известния киномагьосник, но с едно... условие.

Неговият отговор беше: „Чух, че Гандалф може да се върне, но в момента няма сценарий, предложение и планове. Дали обмислям отново да играя Гандалф зависи от едно нещо: дали съм жив.“

За последно актьорът се превъплъщава в Гандалф в „Хобитът: Битката на петте армии“ от 2014 г.

Последно

Пикантна подробност е, че сър Иън Маккелън се раздели наскоро с партньора си Оскар Конлон Морей след година връзка.

84-годишната звезда, която изигра Гандалф във „Властелинът на пръстените“, не разкри причината за раздялата си с „любовта на живота си“, както той нарече Оскар, който е само 30-годишен.

Малко се знае за сюжета или къде във времевата линия на „Властелинът на пръстените“ се развива историята.

Звезди

Няколко седмици след като Warner Bros. разкри, че ще снима нов филм „Властелинът на пръстените“, друга една от звездите на оригиналната трилогия – Виго Мортенсен, казва, че е готов да се завърне.

65-годишният актьор стана световноизвестен с ролята си на Арагорн в сагата.

Мортенсен коментира в „Шоуто на Джес Кейгъл“, че би се върнал в онзи свят, ако бъде поканен. „ Би било страхотно да посетим отново тази вселена. Но не знам как точно ще стане това. Разбира се, че съм отворен към това“, каза той. Мортенсен участва и в трите филма „Властелинът на пръстените“, последният от които спечели 11 награди „Оскар“, включително за най-добър филм.