0

М аксим Генчев се похвали, че простатата му е като на войник и възбуди интереса на женската част от населението из социалните мрежи.

„Враговете ми да не бързат да се радват, здрав съм отгоре до доле, че и простатата е като на войник!“, са точните думи, които предизвикаха интереса на нежното население.

Пред „Телеграф“ режисьорът поясни: „Направих си един преглед, за да се видя на какво приличам. Жените се впечатляват от това за простатата. Един мъж, почне ли да говори по този въпрос, значи е изпушил. Но жена ми остана доволна от резултата във всеки случай“.

Перфектен

Максим Генчев продължи с обяснението: „Тази година съм в депресия, не ми се среща с хора, не ми се занимава с нищо. Чат-пат си порисувам малко, ремонтирам някой стар филм. Общо взето съм интровертно настроен. Жена ми казва: „Дай да ти направим пълна кръвна картина, да не си болен нещо“. През живота си не съм стъпвал в болница досега. Не ми се занимава с такива работи. Хапчета почти не съм пил, само аспирин от време на време. Отидох, за да й угодя. Но се оказа, че всичките ми резултати са перфектни“.

Творецът се преместил в близост до София, в Елин Пелин. В момента се занимава и с битови проблеми. Генчев отбеляза, че креватът му е за смяна: „Искам да си купя едно легло, защото там ми минава половината живот. Гледам много сериали“, обобщи той пред „Телеграф“.

Картина

Режисьорът обяви още, че подновява дарителската кампания за филма си „Свободата иска Караджата“. Имах такава практика за Ботев, когато някой дари 500 лв., му подарявам картина с автограф. Да остане с нещо за спомен. Мои картини рядко се продават под 1000 лв.“. Смята да снима филма за Стефан Караджа догодина в горещините.