0

Х али Бейли, прочула се с ролята си в "Малката русалка" на "Disney", стана майка. 23-годишната актриса и нейният приятел Дарил Гранбъри-младши станаха родители за първи път. В Инстаграм те качиха снимка на новото попълнение в семейството си и написаха: "Най-голямата благословия досега."

Двамата са заедно от 2022 г. и пазят личния си живот в тайна. Знае се, че се запознали в социалните мрежи, след като той й писал. През миналия април обаче публикуваха снимка от ултразвук, разкривайки щастливата вест. Мнозина предположиха, че публикацията е шега, тъй като бе качена на 1-ви април. Последваха спекулации, които накараха последователите на Бейли да я наблюдават още по-изкъсо, за да видят дали наистина е бременна или не. В отговор на това тя се наложи да отвърне: "Да бъдеш под микроскоп не е лесно, но за истинските, които показват безусловна любов, аз ви ценя".

А иначе звездата, на която й предстои да издаде солов дебютен албум разкри, че връзката ѝ с Дарил й е повлияла силно. "Цялото музикално вдъхновение наистина идва само от житейския опит", каза пред Cosmopolitan през септември. "Любовта също значи много за мен, защото това е нещо, което преживявам за първи път".