0

Ф илмовата компания Warner Bros пусна дългоочаквания първи трейлър на фентъзи филма "Барби". Главните роли в кинолентата се изпълняват от Марго Роби, Райън Гослинг, Сима Лиу, Иса Рей и др. В центъра на сюжета е известната детска кукла Барби (Роби). Героинята е изгонена от град Барбиленд поради несъответствие с местните високи стандарти за красота. Тя навлиза в реалния свят и започва нов живот в него, като постепенно научава, че истинското съвършенство може да бъде постигнато само чрез постигане на вътрешна хармония.

Тийзърът е забавна пародия на пролога на „2001: Космическа одисея“ на Стенли Кубрик. В началото виждаме безкрайна пустош, където малки момичета си играят с кукли. Гласът зад кадър казва, че от незапомнени времена в света има кукли, но те винаги са били правени да приличат на бебета, за да могат момичетата да играят с тях на дъщери-майки.

Но всичко се промени, когато на бял свят се пръква Барби. Тогава огромната героиня Роби се появява в пустинята. Виждайки я, треперещите момичета чупят играчките си, защото сега искат само Барби.

В края на тийзъра можете да видите няколко кратки кадри от Барбиленд. "Барби" е режисиран и написан от Грета Гъруиг, която преди това е режисирала филми като „Лейди Бърд” и „Малка жена”. За работата си по тях Гъруиг бе удостоена с три номинации за Оскар.

„Барби” ще тръгне по екраните през лятото на 2023 година.