0

С инът на Валери Божинов и фолкпевицата Алисия – Валери-младши, вече може да се похвали с първо гадже. Момичето се казва Ивет Кочова и също като него се занимава със спорт. Не е ясно откога датира връзката им, но вече я обявиха официално.

Любов

Преди ден малкият Божинов качи кратко стори в Инстаграм на нови маратонки, а отгоре написа "Другата половина от мен" и тагна любимата си. Макар да не казват директно, че маратонките са подарък от Ивет за Валери, то става ясно от романтичното излияние на сина на Алисия в социалните мрежи. Не е ясно и дали има повод за подаръка или просто двойката е решила да си прави мили жестове без причина. Профилът на хубавицата в Инстаграм е поверителен и не се виждат нейни снимки, но екип на „Телеграф“ успя да я намери във Фейсбук, където се вижда, че е голяма красавица.

Слава

Божинов-младши вече е на 16 години и е съвсем нормално да го вълнуват първите любовни трепети. Той се е посветил изцяло на футбола, като с бързи стъпки върви по пътя на татко си, който бе един от най-талантливите ни футболисти. Той е вътрешен халф и е преминал през школите на Славия, ЦСКА 1948, Левски и Септември (София). За разлика от родителите си, звездният наследник не обича публичните изяви и страни от медийна слава.