0

Н едоброжелатели направиха фалшив профил на попфолк изпълнителя Емрах. „Предоставя невярна информация с предстоящия ми проект“, казва изпълнителят.

Жертва

По-малкият син на Тони Стораро е поредната жертва на фалшив акаунт в социалните мрежи. Това сподели самият той в личния си и официален профил в Инстаграм. „Моля, всеки да докладва този акаунт в Тик-Ток поради злоупотреба с идентичността ми. Представя се за мен, като представя фалшива информация за предстоящия ми проект. Благодаря предварително на всеки, който помогне“, написа той. До редакционното приключване на броя Емрах не отговори на мобилния си, за да разкаже повече.

Фалшивият акаунт

 Фалшивият акаунт
Instagram

Апел

Изпълнителят обаче апелира почитателите си за помощ, като сподели снимка на въпросния профил. Последният качен клип от фалшивия акаунт гласи, че новата песен на Емрах ще излезе в друг ден. „Приятели, песента няма да се състои в понеделник, а в петък в 18 ч.“, добави той. Парчето носи името „Една жена“, но клипът към него все още не е готов и певецът е категоричен, че тази информация няма нищо общо с реалността.

* Автор: Лина Димитрова