0

У частничката от миналогодишния сезон на риалити формата „Игри на волята“ Мануела Тонева стана кръстница на кучето на Денислава, която участва в последния сезон на предаването. „Големия Померан не ревнува от малките“, каза тя пред „Телеграф“.

Симба

Като истинска любителка на животните Дени си взе още две кученца – Сури и Виги. Колоритната участничка реши да направи забавно кръщене на мъжкото кученце с нейната приятелка Мануела Тонева и модела Илиян Цветков. „Илиян беше попът, а Мани кръстницата. Дойде ни тази идея, защото малкият е като мече. Изиграхме го като в „Цар лъв“ и той беше Симба и направихме едно забавно кръщене“, разказа Велкова.

Instagram

Играчки

Участничката разказа, че новите два члена в семейството са все още бебета и не спират да правят смешки. „Момченцето е доста забавн, защото има тонове играчки вкъщи, а той не обича да си дава играчките, а другите само му ги крадат и той се нервира. Много е смешен, само обикаля да си ги събира. Те са като деца, тръгват да ядат нещо, което не трябва, карам им се, пазя ги. Голям цирк е в нас“, сподели тя. „Голямото ми куче ги възприе много бързо, малко повече се разбира с женското, но той е мъж, нормално. Не ревнува изобщо, но и се старая да не го изолирам, за да не се чувства заместен“, допълни Денислава.

Instagram

*Автор: Лина Димитрова