0

П леймейтката Марешка Бардем най-накрая откри сина си.  Самата тя сподели вълнението си в мрежата, че след цели 7 години е успяла да намери доста сериозна следа, която може да я отведе директно при детето й. 

Следа

„Най-важното за мен е, че вече знам как изглежда синът ми, видях лицето му, защото аз имах само една снимка досега и тя беше от времето, когато е бебе“, заяви Марешка пред „Телеграф“.

До информацията моделката достигнала съвсем случайно и благодарение на социалните мрежи.

Снимката на сина й, изпратена от майка на негов съученик

 Снимката на сина й, изпратена от майка на негов съученик

В профила й Инстаграм я открила друга чеченка, чието дете се оказва съученик със сина й.

Освен че е в добро здраве и се развива добре, от видеото разбира в кое училище учи момченцето, което пък се оказва и първата по-добра следа за нея в мечтата й най-накрая да успее да прибере детето си. 

Пари

Припомняме, че хубавицата с чеченски корен бяга от родината си през 2014, след като преминава през истински ад в семейството си.

„Жената в Чечня няма права, тя е превърната буквално в робиня на мъжа си и трябва да търпи всичките му унижения. Избягах просто за една нощ, нямаше как да взема малкия, нямах разрешение, в Русия на границата щяха да ми искат документ, нямах и пари, аз съм спала на пейки по улицата, докато успея да избягам“, сподели Марешка.

Сега тя се превръща в мотиватор на други жени, които се намират там и търсят подкрепа и сила чрез нея в социалните мрежи.

„Станах популярна в Чечня заради постъпката си и най- вече заради смелостта ми да изляза с лицето си и да разказвам. Защото има и други избягали, но ги е страх да се покажат“, сподели  още тя.