0

О т всички роли, които Марго Роби е изиграла, всеки един неин персонаж се различава от другия.

По време на участие в "Шоуто на Кели Кларксън", звездата от "Вавилон" разкри, че има изненадваща причина за това - тя базира всичките си герои на животни.

„Не съм ходил на театрално училище, така че не знам дали това е нещо, което всеки прави в драматичното училище“, обясни Роби.

„Това е нещо, което всъщност започнах да правя, когато снимах "Аз, Тоня". Така че тогава беше първият път", обясни актрисата.

По отношение на това кое животно е избрала, за да изиграе ролята на фигуристката Тоня Хардинг, Роби разкри, че това е познат четириног приятел.

„Бях питбул, защото те са много неразбрани“, обясни тя.

„Когато сложи кънките, земята под нея да се тресе. Исках героинята да се чувства така, сякаш светът я притиска през цялото време. Но когато е на леда, тя да бъде като мустанг, като див кон. Така че в случая са били две животни", разкри тя.

Във "Вавилон" Роби играе амбициозната актриса Нели Ларой – и в разговор за скандалната сцена със змийска битка във филма, Марго Роби каза на Кларксън, че продължава традицията си да черпи чертите си от животни.

„Сцената със змийската битка? Тогава бях меден язовец", каза тя.

„Има видеоклипове на язовци, които се бият със змии. Има видеоклипове на язовци, които не са големи животни, които се бият с лъвове. И те имат наистина дебела кожа. Нели се бори с всичко и всеки", посочи Роби.

Тя продължи: „Полезно е, защото правите всички тези изследвания, четете всички тези книги и гледате всички тези филми, и получавате всички факти за хората от реалния живот в този момент. Понякога главата ви е толкова замъглена със статистика, факти и история“, каза тя.

„Но ако просто се върнете обратно към животното, тогава можете просто да се отдадеш на инстинкт", сподели тя.