0

34-годишната Марго Роби се снима заедно с Джейкъб Елорди в новата реклама на парфюма Chanel No. 5 , която беше пусната в понеделник, 14 октомври.

В клипа Роби изпраща на Елорди чрез SMS с текст: „Ще се видим в 5“, преди да скочи от дивана и да се подготви за романтичната им среща. Елорди се качва на мотоциклет, за да посрещне блондинката, докато тя слага последните щрихи по външния вид: няколко пръски Chanel No. 5.

Марго Роби и Джейкъб Елорди си партнират в адаптация на „Брулени хълмове“

След като пристига на мястото на срещата, изглежда, че Елорди така и не се появява. Но за красавицата това не е проблем, тъй като се гмурка във водата, сменяйки червеното си сако и миниполата на Chanel със секси бански.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Луксозната марка пусна рекламата, докато представяше Роби като новото лице на Chanel No. 5.

"A rendez-vous", написаха от Chanel под снимка в Instagram, на която Роби позира зад огромна бутилка парфюм. „Новото лице на N°5, Марго Роби, олицетворява жена, която е решила, че няма да бъде просто поредната бройка, избирайки отново и отново да се довери на всичко, което бъдещето ѝ носи. Какво ще изберете вие? N°5 Е ОТГОВОРЪТ."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

“В червения цвят има нещо страстно и силно. В този аромат също има истинска сила“, каза Роби за партньорството си с Chanel в интервю за Vogue, публикувано в понеделник. „Когато си мисля за жената, която може да носи Chanel No. 5, си мисля, че тя е силна, има желания.“

Тя добави за стила си в двуминутния клип: „В Австралия харесваме красотата без усилие, но по непринуден начин“, разсъждава тя. „Мисля, че красотата на французойките също е без усилия, но по един по-подреден начин. Трудно е да се постигне, но мисля, че това е нещото, към което всички се стремим.“

Междувременно Роби се подготвя за още една голяма роля - да бъде майка. Тя и съпругът ѝ Том Акърли очакват първото си дете.

Роби и Елорди ще се превъплътят и в ролите на Катрин и Хийтклиф в най-новата адаптация на класическия роман на Емили Бронте „Грозното издихание“, публикуван за първи път през 1847 г. Подробности за сюжета все още не са оповестени.

*Източник: people.com/Vesti.bg