0

М ариан Вълев отново зае ролята на режисьор, но този път на видеоклип, и то на фолкпевеца Илиян. Кадри от столична дискотека показват, че преди броени дни е заснето видео на изпълнителя на „Пайнер“, а зад камера е и маестрото сред операторите Димитър Гочев.

Успех

Екип на „Телеграф“ се свърза с Илиян, който обясни, че става въпрос за песента му „Името ти“, която е част от филма „Чалга“, който стана любим на зрителите у нас и го превърнаха в най-гледания седмици наред. „За мен беше чест, че Мариан повярва в мен и ми даде шанса да ме снима във филма. Въпреки че песента има заснето видео преди година, решихме да направим нова версия, защото след излизане на филма тя заживява нов живот и е редно да има и нов клип, и то с много моменти от филма. Толкова бе вълнуващо да снимам с Мъро и Гочев, че даже не мога да ви го опиша. Нямам търпение да видите резултата“, сподели Илиян и не скри, че дори е плакал по време на снимките на новата версия на хита си.

Почивка

Броени часове след снимките на видеото, което точно като филма е заснето изцяло с мобилен телефон, Илиян запраши на екскурзия, и то в Петра. Той пусна няколко кадъра със сина си Ицо. С него е и любимата му жена, както и някои от най-близките му приятели. Певецът ще си открадне седмица за почивка, след което се завръща у нас с поредица от участия и срещи с феновете му.