1

Н оминираната за „Оскар“ за „Борат 2“ актриса Мария Бакалова и актьорът от сериала „Severance“ Зак Чери ще участват в комедийния филм на Джейсън Джеймс „All Night Wrong“, пише БГНЕС.

От сценариста на „Много е сложно“ Джейсън Филиатро, Бакалова и Чери влизат в главните роли на Ел, вдовица с разбито сърце и Гари, страхлив съпруг, които се срещат в Tinder, за да се окажат с колата на убиеца, мъртво тяло и 40 000 долара в брой. В поредица от лоши избори и опасни срещи нощта на Ел и Гари се превръща в хаотично пътуване, изпълнено с битки, мистерии и последствия, които променят живота им.

Предварителната продукция ще започне тази есен в района на долината Колумбия в Британска Колумбия.

„All Night Wrong“ е за двама индивиди с разбити сърца, които се запознават онлайн по грешните причини, но в крайна сметка откриват нещо един за друг – и за самите себе си – по време на една хаотична нощ. Мария и Зак са динамичното дуо, от което не знаехме, че се нуждаем. Нямам търпение да започна това пътешествие с тях“, сподели Джеймс.

Филмът е канадско-британска копродукция. Канадският екип се ръководи от Амбър Рипли от Goodbye Productions, Джейсън Джеймс от Resonance Films и Ричард Кондал от Big Safari Productions за Великобритания. Сара Шаак от Anamorphic Media е изпълнителен продуцент, който следи за финансирането. Анджела Демо е директор на кастинга и изпълнителен продуцент.

Бакалова е най-известна с пробива си във филма „Борат 2“ на Саша Барон Коен. След това тя се снима в „Убийствена игра“, „The Honeymoon“, „Пазители на галактиката 3“ и „Unfrosted“. Следващата ѝ роля е на Иванка Тръмп в режисирания от Али Абаси филм „Стажантът“ (The Apprentice) заедно със Себастиан Стан и Джереми Стронг. Тя е представлявана от CAA, Insight Management, Brookside Artist Management и Yorn, Levine, Barnes, Krintzman.

Чери участва в ролята на Дилън Джордж в сезон 2 на сериала „Severance“ по Apple TV+. Сред другите му телевизионни участия са "Fallout" на Prime Video, Duncanville на Fox и The Last O.G. на TBS.