0

Б ългарската певица Мария Илиева изненада феновете си, като издаде, че е записала дует с рок легендата Джо Лин Търнър.

Емоции

„Малко е да се каже, че се вълнувам. От няколко месеца насам не мога да си намеря място. Аз имам дует със световна звезда, емблематичен вокалист на Rainbow и Deep Purple, човека, изпял класики като Can't Let You Go и Street of Dreams. Предстоящият му сингъл се казва Forever и е с мен“, сподели емоциите си в социалните мрежи изпълнителката. „Благодаря за тази невероятна възможност. Ти си вдъхновение, жива легенда и аз съм удостоена с това. Нямам търпение да споделим на света това, което създадохме заедно“, допълни още тя в обръщение към световната звезда.

Стотици нейни колеги и приятели се изредиха в коментарите, за да я поздравят за големия успех. Сред тях бяха Орлин Павлов, Нели Николова и още много.

Запознанство

Двамата изпълнители се запознали още през 2015 г., когато рок легендата гостува на финала на музикално риалити и отвежда участника от отбора на Мария - Славин Славчев, до победата. Близо 10 години по-късно Джо създава песен, която иска да направи в дует с женски вокал. Мениджърът му за Източна Европа предлага Мария Илиева като подходящ изпълнител. Джо познава добре Илиева и отдавна иска да работи с нея. Със съпругата му Мая Търнър, която е и негов мениджър, чуват баладата й „Любов“, която ги грабва толкова силно, дори и без да разбират текста, че нямат никакви колебания в избора си и се свързват с нея.

„Здравейте всички, вълнувам се и съм горд да обявя сътрудничеството си с невероятната българска вокалистка и истинска суперзвезда Мария Илиева! Възхищавам се на таланта на Мария от много дълго време и се надявах, че един ден ще работим заедно и най-накрая този ден дойде! Споделяме вокали в една силна и чувствителна песен, озаглавена „Завинаги“. Красиво видео ще придружава изпълнението, което идеално допълва посланието. Не бих могъл да избера по-добър партньор за разпространение на любовта и единството в свят, който сега се нуждае от това повече от всякога! Останете на линия! Очаквайте скоро повече информация“, споделя Джо.

Фейсбук