0

О бичаният роден актьор Мариус Куркински пълни зала 1 на НДК на 16 ноември с чисто нов спектакъл - „Вечер на Мариус“.

Билетите вече са пуснати в продажба и са на цени от 20 до 100 лв., за да могат да бъдат достъпни за всички, които искат да се насладят на играта на актьора.

Мариус се вози в багажник, вае тяло за турнето с „Нашенец“ (СНИМКА+ВИДЕО)

Подробности

Към момента Мариус и екипът му не разказват подробности около това какво ще видим на сцената, но е сигурно, че представлението отново ще е моноспектакъл.


„За мен вечерта започва след вдигането на театралната завеса. Именно тогава е началото на моя ден - поредния сблъсък с битието и неговите радости и скърби. Вечер. Вечер на духовно равенство и обща съдба. Театърът, актьорът и вие самите - едно цяло в нощта“, споделя Мариус относно най-новия си проект.

Забава

Както „Телеграф“ вече писа, Куркински тръгна на мащабно турне в родината с „Нашенец“ по Чудомир. С интерес пък ние следим креативността около рекламната кампания в социалните мрежи на тура му. След тренировките с калцуни и возенето в багажник на кола, за които информирахме, Мариус реши да ни изненада и с трето видео, в което човек от екипа му е вързал ръцете му, бута го към бус с тъмни стъкла, хвърля го вътре и отпрашва с пълна газ, докато актьорът тропа по стъклото. Под кадрите Мариус написа: „Така се отнася екипът с мен след спектакъл“. Естествено феновете му са наясно, че това е шега, и побързаха и те да се пошегуват и да влязат в неговия тон в коментарите. С тези видеа Куркински показва колко забавен и весел човек е, с голямо чувство за хумор. Към момента всички минали градове от турнето посрещнаха Мариус топло, а овациите след представлението бяха нестихващи. Днес актьорът играе в Стара Загора, а утре в Плевен.