0

И звестни българки орисаха бебето на Ивайла Бакалова. През уикенда тя ги събра за погачата на малката Вяра. И сподели най-хубавите моменти от празника в социалните мрежи.

Ваня Червенкова, Марта Вачкова, Маги Сидерова, Галя Лозанова, бяха сред дамите, които са наричали благопожелание за детенцето на модела. „Орисахме малката Вяра да радва мама и татко! Да е обичана и да обича! Да минава с лекота през живота! И много да се смее!“, написа Марта Вачкова, споделяйки в профила си снимка с щастливата майка.

За повода Бакалова е облечена изцяло в бяло, изглеждайки в страхотна форма за жена, която е родила преди 40 дни.

Докато много от орисниците си качиха снимки в своите профили с наричанията си и споделиха сладките изкушения, които са похапнали за здраве на детенцето, Ивайла избра да сподели видео, което обединява всички тях. Нейните последователи пък се пошегуваха, че на кадрите липсва само Азис, който е нейната „първа приятелка“.

 

 

Припомняме, че 41-годишната Бакалова роди за втори път навръх 24 декември, получавайки най-желания подарък за Коледа. Бебето е от нейната половинка Веселин Денков. Красавицата криеше до последно новината, че ще става отново майка, като по време на бременността имаше доста отбрана активност в социалните мрежи.