0

И звестният културист и актьор Мартин Форд снима в горите над Витоша холивудската продукция „Червената Соня“.

203-сантиметровият боец следва строга програма по време на визитата си в София. Всяка сутрин закусва обилно в своя хотел в центъра на столицата, като в менюто му обикновено има яйца, авокадо, зеленчуци и зърнени миксове. Не минава и ден без да тренира, като проверка на „Телеграф“ показа, че дори следва в Инстаграм два от големите фитнес центрове у нас.

Булевард

Мартин Форд и неговият колега Майкъл Биспинг, който е пенсиониран майстор на смесени бойни изкуства, състезател в средна и полутежка категория на UFC, не останаха незабелязани за роднитe ловци на автографи и преди няколко дни бяха издебнати от тях пред хотела. „Плеснахме си по една петачка, помолихме го да се снимаме и той се съгласи с удоволствие. Беше много мил и усмихнат“, разказа Веселин Любенов пред „Телеграф“ и разкри, че двамата с неговия авер Тодор Петров са впечатлени от огромните размери на Форд. „Хванахме го, преди да отиде на снимки в студията на „Ню Бояна“. Стърчеше 2 или 3 глави над мен почти“, сподели още ловецът на автографи и издаде, че няколко дни преди срещата им актьорът решил да се разхожда пеша из столицата и бил забелязан край бул. „България“.

Условия

Мартин Форд е участвал във филмите „Бойка: Безспорен“, „Фаворитът“ и „Кингсмен: Златният кръг“, „Случайният човек“. Обича да научава нови неща и признава, че в България много му харесва. "Обичам всяка секунда тук. Знам, че времето ми в България лети, по тази причина се пробвам да се възползвам оптимално всеки ден и правя оценка на невероятните благоприятни условия, които имам“, споделя той с последователите си в мрежата. След София Форд ще има малко снимки и в Солун.