1

М артин Николов - Елвиса определено е изненадата на пети сезон на "Игри на волята".

38-годишният бизнесмен се превърна в бронзов медалист, въпреки скромните си спортни умения, защото стратегическата му игра бе трудно достижима.

Завършил е “Международни отношения” във Великобритания и “Право” в УНСС. Един от най-добрите български покер играчи. Става популярен в медиите с връзката си с певицата Емануела, която е и причината да се запише в “Игри на волята”. Има две дъщери - Мария-Никол и Каролин.

ВЪВ ВИХЪРА НА СКАНДАЛА: Мартин Елвиса разчиства сметки с Денислава от "Игри на волята" (ВИДЕО)

Мартин се включи в забавния блиц "F*ck, Marry, Kill" след участието си в риалити формата. От отговорите на пoкерджията стана ясно, че не би върнал "Мисис България 2020" Моника Николаева, с която бяха заедно в Игрите, ако тя се озове в леглото му. Ето какво каза Мартин:

ВИОЛЕТА, ДЕНИСЛАВА, МОНИКА

KILL: Най-лесното. KILL Виолета, със сигурност.

F*CK: По-скоро... Мони, защото Моника ми се вижда като жена, с която ще си прекараш по-хубаво време в леглото.

MARRY: Дени ми се вижда повече като жена, с която бих прекарал живота си заедно. Примерно?

МОМЧИЛ, РЪЛЕВ, МАСТАГАРКОВ

KILL: Мастагарков, защото постоянно не знае какво се случва и няма как да го изтърпя до края на живота ми. Нито искам да съм F*CK, нито MARRY за Мастагарков. Човекът не знае какво се случва. Три месеца в Игри на волята не разбра какво става около него. Задължителен KILL е това.

F*CK: Момчил, естествено. Той буквално си ме F*CK - на, когато ме изпрати в другото племе. Искам да му го върна. Май искам да е в буквалния смисъл, така че с удоволствие бих F*CK - нал Момчил.

MARRY: Рълев, разбира се. Той ще си остане мой приятел, така че бих си се оженил за него. Да си живеем двамата заедно и да си разказваме за Игри на волята.

ВИКТОРИЯ, ВИКТОРИЯ, ЦВЕТИ

KILL: Задължително KILL русата Виктория. Убивам я директно, защото не ме кефеше, постоянно мрънкаше за нещо и, естествено, отиде на Чистилището и каза, че там било много яко, било много готино. Печеше си се на плажа. Заслужава си абсолютно убийство.

F*CK: Цвети... задължително. Вижда ми се по-f*ckable, така да се каже. Черната Виктория е по-мъничка и най-вероятно няма да е много добра във факането, така че, да, задължително F*CK Цвети.

MARRY: Виктория с черната коса, защото момичето е учило в Англия, Манчестър. Образование, сериозно. Задължително става за семейство, така че... MARRY Виктория.