0

Само две седмици, след като роди осмото си дете, красавица се впусна в битката за короната на „Мисис Свят“ в Лас Вегас. Година преди да даде живот на Флора Джо - 33 годишната Хана Нийлман пък грабва титлата „Мисис Америка“ след категорична победа на конкурса за красота за омъжени дами. Хана е възхвалявана в целия интернет.

Историята на Нийлман, разгласена от медиите отвъд океана, предизвика лавина от интерес и в момента последователите ѝ в Инстаграм са скочили до 8 млн., а преди историята ѝ да се разчуе, бяха около 200 хиляди.

Макар тя да не печели конкурса „Мисис Свят“ , финиширайки чак на 17-о място, признава, че ни най-малко не е разочаровава, а напротив – щастлива е от приятните емоции и от възможността, че е участвала.

Хана Нийлман е бивша балерина, която живее в пасторално стопанство в близост до Солт Лейк Сити заедно със съпруга си Даниел и осемте им деца. Всъщност тя е повече от добре финансово устроена, тъй като свекърът ѝ е Дейвид Нийлман – бизнесмен, основал няколко авиокомпании, в т.ч. и JetBlue.

Тя и съпругът ѝ са също така мормони и принадлежат към организацията „Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни“. Въпреки това в публикациите си Хана не засята нито религиозни, нито политически теми, предаде Novini.bg.