0

23-годишния милионер твърди, че за скромния си житейски път е успял да преспи с най-малко 500 жени. Антъни Алваренга от Лос Анджелис, който явно е машина, а не човек, обяви, че в момента има 6 гаджета на разположение, на които им е забранено да се виждат с други мъже.

Сексманиакът има шест деца от единствените две жени, с които някога е встъпвал в брак. След втория си развод през миналата година е убеден, че моногамията не е за него.

По думите му „обожава“ свободата да е неангажиран и че жените „не могат да устоят“ на красотата и чара му. Не пропуска да отбележи, че фактът, че е милионер също изиграва своята роля да му върви с нежния пол.

Алваренга споделя, че винаги, когато излиза вечер, жените му се „нахвърлят сами“ в опитите им да си уредят среща с него. Той обаче има едно-единствено правило, което гаджетата му трябва да спазват – докато са с него, нямат право да се срещат с други мъже, пише в-к „Мирър“, цитиран от Novini.bg.

Трябва да ми бъдат лоялни, разбира се. Такива са ми стандартите – ако около нея се навъртат други мъже, значи приключваме. Няма как да прекарам една нощ или един ден с жена, която си говори с други мъже. Хората може би го намират за неправилно, но това е моят живот и ако дадена жена не е съгласна с това – свободна е да си тръгне, коментира Алваренга.

23-годишния младеж има в гаража си спортни коли за 3 млн. долара и бижута на обща стойност 1,5 млн. долара. Въпреки лукса, в който тъне, признава, че все още не е открил истинската любов. Първият му брак с училищната му тръпка продължава едва две седмици, докато вторият брак приключва след няколко месеца.

По тази причина Алваренга решава, че семейният живот е „загуба на време“ и започва да се грижи за децата си, да изкарва пари и да се радва на живота.

Казва, че целта му в близките години е да преспи с над 1000 жени, явно има за цел да постави нов световен рекорд.