0

40-годишният топмодел Миранда Кер е станала майка на момченце за четвърти път. Съпругът ѝ Еван Шпигел сподели щастливата новина в месинджъра Snapchat.

"Много сме щастливи да съобщим за раждането на нашия малък слънчев лъч, Пиер Кер Шпигел. Щастливи сме", написа той под снимка на букет цветя, жълти бебешки чорапки и синьо одеялце с надпис "Пиер".

В семейството на Миранда Кер и Еван Шпигел растат три деца: тригодишният Майлс, петгодишният Харт и 12-годишният Флин - син на модела от бившия ѝ съпруг, холивудския актьор Орландо Блум.

Миналата година Кер сподели пред Vogue, че винаги е искала да бъде майка на момчета: "Просто обичам да бъда майка и винаги съм искала три момчета, така че съм голяма късметлийка, че имам трима здрави синове". Тя каза пред списанието, че в момента семейството е неин "приоритет номер едно".

Кер и Шпигел се запознават през 2014 г. Моделът привлича предприемача, който по това време се интересува предимно от компютри със страстта си към йогата и правилното хранене. Двамата са женени от май 2017 г., припомня БГНЕС.

Миранда запази добри отношения с бившия си съпруг Орландо Блум, с когото се разведе през 2013 г., а сега е приятелка с настоящата му любовница Кейти Пери. Миранда Кер продължава да се снима за реклами и лъскави издания, макар и не толкова активно, колкото преди. Тя разработва собствена козметична марка "Kora Organics".