0

Г орещата Меган Фокс пусна още по-гореща фотосесия от джунглата.
Полугола и качена на дърво, тя изпоти от напрежение снимачния екип и със сигурност раздразни бившите си гаджета. Не издържа и годеникът й – не по-малко противоречивият рапър MGK.

37-годишната Меган, позираща в съблазнителни пози само по миниатюрни бикини, написа в Instagram: „Гората е най-старият ми приятел“.

„Ако така изглежда едно диво животно, бих го оставил да ме нападне“, отговори й Машин, което беше и първият му публичен коментар, откакто се появиха слухове, че двамата имат проблеми в любовта, уж заради негова изневяра.

В началото на годината Меган намекна, че между тях е свършено, след като изтри всяка следа от него от профила си в Instagram и сподели загадъчен пост, а след това реши да предприеме по-драстична стъпка, премахвайки акаунта си от популярна социална мрежа.

Точно какво се е случило не е ясно, тъй като двойката е видяна за последен път заедно само часове преди нейното шокиращо съобщение за раздяла, на партито на Super Bowl на Дрейк в Скотсдейл. Нейните последователи изразиха объркване в коментарите и забелязаха, че тя започна да следва Еминем, един от само трима души, които следва, включително музиканта Хари Стайлс и актьора Тимоти Шаламе.

Сексапилната красавица не престава да шокира и обърква с поведението – като се започне с това как облича синовете си като момичета до това с кого е гадже и с кого – не.

До скоро Меган носеше името на бившия си съпруг „Брайън“, татуирано на слабините си в продължение на осем години, което обаче реши да покрие с цветя. Татуистът й е свършил перфектно рабата си и от бившия няма и следа, и глас, но затова пък вече всички в интернет могат да видят как изглежда бившата звезда от „Трансформърс“, когато се съблече.

„Благодаря ви, че се доверихте на Меган Фокс“, написа татуистът Джеси и след това, за радост на последователите си, публикува снимка на „цъфналите“ й слабини.