0

К расивата и талантлива родна актриса Дария Симеонова вдигна сватба вчера. Тя се врече във вечна вярност на дългогодишната си половинка Антон, от когото има 4-годишен син.

Любов

Часове преди церемонията Дария пусна видео в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм, на което отива да избира булчинска рокля. Под кадрите тя написа: „Нещо хубаво предстои. Знаех си, че един ден ще избираме рокля и ето че този ден дойде. Ще ви разказвам повече в идните седмици“. Екип на „Телеграф“ се свърза с актрисата, която в същия ден си каза заветното „да“ с любимия си. „Да, вярно е. Даже сватбата е сега“, сюрпризира ни хубавицата, която не спираше да се смее, което за пореден път показа колко е щастлива в семеен план. Припомняме ви, че Дария и Антон се запознават преди около 5 години на морето. По време на свое пътуване до островната държава Вануату Антон предлага на Дария да стане негова законна половинка - отново на плажа.

Оскар

По-рано тази седмица талантливата ни актриса бе ощастливена и в професионален план. Филмът "Майка" на режисьора Зорница София, в който Дария играе главна роля, е българското предложение за наградата "Оскар". Това реши комисията по избора към Националния филмов център, председателствана от Мария Бакалова. „Майка“ е автентичен филм, суров и нежен едновременно, вдъхновен от реалната история на една българка и от нейната борба да превърне травмата си от невъзможността да има свои деца в триумф на един различен тип родителство, описаха от комисията.