0

И змамник се представя за Михаил Билалов и пише на различни жени в мрежата. За това алармира самият актьор в личния си профил във „Фейсбук“ и предупреди дамите да не се връзват на ментето.

Клише

„До всички жени, които получават покани за разговори и срещи от профил "Михаил Билалов" с клишетата: "Здравей. Как си? Приятно ми е да се запознаем. Радвам се, че си един от моите фенове", придружени със сърца, розички или правописни грешки - това не съм аз. Повярвайте ми: една жена ми е повече от достатъчна“, написа категорично актьорът. Той използва случая и да честити Нова година на своите приятели и последователи, като им пожела да бъдат здрави. „Не забравяйте, че каквото и да правите, винаги може да се намери нещо по-забавно“, шегува се в новогодишното си обръщение Билалов. Към публикацията той сподели и снимка, на която позира с голямо плюшено мече. Билалов не издава къде е направена снимката, на която е с дънки, спортно яке, маратонки и раница на гърба, но тя със сигурност не е от София.

Съветник

Публикацията бързо събра стотици коментари, в които дами разказват, че фалшивият профил им е писал, но те бързо са разбрали, че не е истински и са го докладвали. Следващата седмица на 7 януари Билалов се завръща на малкия екран по БНТ във втората част на сериала „Вина“, където се превъплъщава в ролята на общински съветник.