0

М узикалната индустрия у нас води след себе си колкото нови хитове, толкова и тотални модни и визуални промени у родния хайлайф . С годините съществена разлика се забелязва у поп-фолк певиците, които придобиват подобни визии и вече почти не се различават една от друга.

Интервенциите им и промените им по тялото и лицата са сходни. Менкат си едни и същи лекари като главно меката на пластичните операции за българските звезди е Турция. Дали става въпрос за модели, инфлуенсъри или певици тактиката е една и съща. Оправяне на носове, ботокс в устните, увеличаване на бюста, дърпане на скули.

Като се започне от носителката на множество награди в поп-фолка Преслава, която тотално се различава от встъпването й в чалга индустрията. Тя се превърна в тотален хит и голямото откритие на Милко Калайджиев. Притежаваше нужните качества и визия, за да пробие в чалга индустрията. Но към днешна дата видимо и за феновете й днес Преслава придоби една нова визия, която по-скоро се доближава до нейната колежка Галена. В профил дори Преслава изглежда досущ като старата си приятелка.

.

 .

Такъв тип разлика могат и да се видят и в младите надежди Лидия, Гери Никол и Тита. От появяването им като изгряващи звезди в X фактор до сега, не приличат на себе си. Но винаги може да се каже за тях, че като „млади“ са били по-хубави и по естествени. По съществена разлика се забелязва най-вече у "яката дупара", която тотално променила фейса.

.

 .

.

 .

Угасващата звезда Андреа пък като че ли обърна нещата, но не в своя полза. Към момента почти нищо не е останало от куклата барби, която гордо стоеше до Кубрат Пулев. Тоталната промяна се случи именно след тяхната раздяла, тогава самата тя спря да се занимава с музика и стана интересна на последователите си по-скоро с разголените си фотоси, от колкото с таланта си. 

.

 .

Най- осезаема промяна в лицето, визията, държанието има кралят на поп-фолка Азис, който от тотално женствена визия, се бори да придобие крайно мъжка такава към този момент, правейки си множество интервенции, може да се нарече рекордьор в пластичните операции. Като се започне от уголемяване на мъжеството си, придобиване на косми по тялото, множеството интервенции по лицето и още какво ли не. 

.

 .

Сред моделите също е тенденция да влизат в популярните мерки, а те вече очевидно се определят вече от големината на носовете им, от колкото мярата на талията. Такива са Алекс Петканова, Моника Валериева, Джулката, Златка. Модата се измести от силикона в бюста до резването на носа.