0

 Мераците за слава нямат граници. Мрежата пак завря, след като известната с фалшивото си пеене Рашия нахейти всичко живо, що се подвизава в сферата на попфолка.

Първо тя се изкара най-красивото същество на света, на което завиждат всички:

ИЗБЕСНЯ! Tik Tok сензацията Рашия нападна "завистливците" (ВИДЕО)

След като заяви претенциите си на първа красавица на Републиката, Рашия се изкара и най-добрата певица.

„Преди да ме обиждате и обсъждате, че аз не мога да пея, първо вие се научете да пеете на живо като мен! Дали ще бъде фалшиво, или не, поне имам смелостта да пея на живо пред всички мои почитатели. А не като вас – на плейбек“, безкомпромисна е Рашия.

Тя не пропусна в изявлението си и темата за красотата: “В клиповете сте красиви, а на живо на нищо не приличате, аз съм си същата. Мен цяла България ме обича и познава”.

Според самооценката й, дарбата й е от Господ и пее перфектно на живо. „Имам визия, имам гласови данни, така че може би се страхувате, че ще ви взема хляба!“, продължава с назиданието си Рашия.

„Аз съм си звезда от висок ранг, защо не ме приемате в някоя компания, а приемате някакви други“, изплюва най-накрая камъчето тя и си отговаря - „Защото ви е страх, защото ще бъда номер едно в България тогава“.

“Хайде, приемете в някоя музикална компания, а не много да ви знае балалайката!, категорична е драпащата за слава тик-ток персона.