0

М ъж, обвинен в преследване на известни личности, е арестуван, след като нахлул в гримьорната по време на модно ревю в Ню Йорк и крещял, че иска да се ожени за актрисата Ема Уотсън, предаде чуждестранната преса, като цитира властите.

Чад Майкъл Бъстоу е добре познат на органите на реда, тъй като нееднократно преследва холивудски звезди. Миналия месец е бил задържан след инцидент с актрисата Дрю Баримор.

Мъжът пледира невинен по обвиненията в незаконно нахлуване и нарушаване на обществения ред по време на шоуто на дизайнера Ралф Лорън в Бруклин.

43-годишният Бъстоу е освободен, без да му е определена парична гаранция. Съдебно заседание по казуса е насрочено за 2 октомври.

Според прокурорите той влязъл в гримьорната на модното ревю миналия петък и крещял: "Искам да се оженя за Ема Уотсън. Позволете ми да говоря с Ема Уотсън. Позволете ми да се снимам с Ема Уотсън".

Той не е имал разрешение да присъства на събитието, ядосал се, когато са го помолили да напусне и е отказал да го направи, съобщават от полицията.

Инцидентът нарушил подготовката на дефилето, част от провежданата два пъти годишно Седмица на модата в Ню Йорк, допълниха от прокуратурата, предава БТА.

Не е ясно дали Уотсън, известна с главните си роли във филмите "Хари Потър" и "Красавицата и Звяра", е присъствала на модното ревю.