0

В нов скандал се забърка сръбската звезда Андреана Чекич, която изпя оригиналът на хит №1 в западната ни съседка - „Cipele”. Парчето беше записано в дует с босненеца Емир Джулович.

Певицата пусна общо парче с друга сръбска легенда – Шако Полумента, но то нямаше успеха на „Cipele”. Tова накара Полумента да изригне, че вина за провала има само Андреана.

„Публикувах песен с Чекич. Очаквах малко повече, наистина е добра песен. Грешката може би е нейна. Съжалявам, че вложих толкова много енергия в това. Тази песен има милион и половина гледания, някои колеги имат по 15, 20 милиона“, каза Полумента в предаване по сръбска телевизия.

Попитан за това в какво се корени вината на Чекич, Шако отговори:

„Имахме едно гостуване в телевизията, трябваше да работим повече върху това и да не пускаме две песни в същата вечер. За съжаление дадох толкова много от себе си. Изведнъж се появи друга песен, рекламираха я, но тази не. Тя е в сърцето ми, обичам я“, каза певецът.

Той поясни, че Андреана Чекич е добър вокалист и човек, но нещо й липсва. Според него двамата е трябвало да се фокусират върху общата си песен, която е била много добра.

„Не чукам на ничия врата“, отговори му лаконично Чекич.