0

Г олямата дъщеря на Христо Стоичков – Михаела, и приятелят й Мартин Трайков трогнаха своите последователи в Инстаграм с танц. В романтичното клипче двамата се включиха в т. нар. предизвикателство „Бекъм Тест“, започнало след излъчването на документалния филм за Дейвид и Виктория.

В най-въздействащия момент от лентата по „Нетфликс“ футболната звезда и Пош се разтанцуваха непринудено под звуците на хита от 80-те Islands in the Stream на Доли Партън и Кени Роджърс. Изпълнението на Бекъмови бързо стана вирусно в социалните мрежи и предимно дамите канят мъжете си, записвайки реакциите им. За да издържи теста, партньорът трябва да се включи в танца. В случая с Мика обаче инициативата беше в Мартин и страстният им блус беше запечатан с целувки.

Влюбените, които наричат себе си M&M, разкриха връзката си в началото на лятото. Оттогава те не спират да пътуват и да се забавляват заедно, а за последно отскочиха до Лондон и към един от кадрите си написаха: „Ние срещу света“.

Освен че се занимават с бизнес, 35-годишната Стоичкова и Трайков (33) отделят много време на децата си. Мика се радва на дъщеричката си Миа, която тази есен тръгна ученичка. Мартин пък има двама синове от предишната си връзка. Младежката страст на Трайков е гребането и той е носил медали на ЦСКА, като в последно време обмисля след дълга пауза да се върне на вода и да поднови тренировки на Панчарево.