0

А нгелът на Victoria's Secret Хайди Клум не пази тайни. Топ моделката разкри своите най-интимни преживявания от това по какъв тип си пада до най-странните места, на които е правила секс. 

Тя дори сподели, че когато дъщеря ѝ била по-малка намерила в гардероба ѝ секс играчките й. 19-годишната дъщеря на Клум, Лени, се включи в разговора ѝ по време на подкаст, за да сподели историята. 

БЕЗ ЗАДРЪЖКИ: Хайди Клум показа голите си бомби в Лас Вегас! (СНИМКИ+ВИДЕО)

„Случи се, когато бях по-млада. Тогава мислех, че е най-готиното нещо, което някога съм правила. Бях с приятели в нас и преглеждахме гардероба и си казах: „Мамо, какво е това? Микрофон?“ Наистина нямах представа какво е. Майка ми ми се ядоса толкова много. Каза, че нямам право да ровя нещата ѝ, разказа тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Лени сподели още, че дори показала "микрофона" на приятелите си, с които била в къщата. 

„Вижте колко готино е това. Майка ми има цял шкаф, има цяло чекмедже“, изцепила тогава на приятелите си Лени и ги вкарала в стаяната на Хайди, където започнали да снимат.

КРАЛИЦАТА НА ХЕЛОУИНА: Хайди Клум повдигна опашката на пауна с 10 души антураж (СНИМКИ+ВИДЕО)

Не е тайна, че Клум обича да се разхожда гола и да събира погледите. По време на разговора моделката разкри още, че децата ѝ я молели да сложи горнище, когато идвали техни приятели на гости. По думите ѝ тя обичала да се препича гола до кръста в градината, но винаги била подходящо облечена, когато идвали гости у тях, като децата ѝ все пак искали да се уверяват в това предварително и затова винаги ѝ напомняли и ѝ казвали, когато някой идва. Тя от своя страна ги уверявала, че не искала да показва прелестите си пред никого, а само да събира тен.

На въпроса как би описала сексуалния си живот с три думи, моделката каза: „Безкраен, горещ, див!“. Тя дори разкри "най-дивите" места, на които е е правила секс, изброявайки самолет и във вода.

Клум не се поколеба да подчертае, че „солената вода е по-добра“ и че е била в частен самолет, когато се присъединила към Клуба на хората, които са правили секс на самолет.

50-годишната моделката е била женена три пъти, а сега е омъжена за Том Каулиц, който е на 34 години. Клум разкри, че не доумява "защо хората се вълнуват" от разликата във възрастта им от 16 години.

ОСТАВИ ФЕНОВЕТЕ БЕЗ ДЪХ: Хайди Клум лъсна чисто гола на Хелоуин (СНИМКА)

Тя сподели, че няма проблем във връзката им. Дори спусна завесата за сексуалния им живот, като посочи, че интимните им актове продължават с часове.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Моделката разкри също така, че Хоакин Финикс е любимият ѝ актьор и била влюбена в холивудската звезда. "Обсебена съм от Хоакин. Обичам съпруга си, но Хоакин Финикс е на второ място", сподели интимните си трепети ангелът на Victoria's Secret.