0

Г олемите родни звезди Мими Иванова и Развигор Попов показаха, че преди всичко са големи хора и поднесоха 15 лалета пред паметника на обичания си колега и приятел Тодор Колев. Това се случи между два от концертите им, а двамата бяха в компанията на мениджъра им Евгени Боянов. 

Път

„Нямахме път към Шумен, но Мими ме попита дали имаме време да се отбием до паметника на Тодор Колев. Веднага се съгласих, а тя поиска преди това да спрем, където има цветарски магазин и да купи най-красивите 15 лалета. Този път не на нея да й ги поднесат, а тя да ги постави пред паметника на приятел, когото много обичат и тя, и Развигор. Беше един много емоционален момент“, сподели пред „Телеграф“ мениджърът им Евгени Боянов. 

След големия концерт „Обич и песен“ в зала 1 на НДК Мими и Развигор поеха из страната, където правят по-малки концерти, с които да радват публиката си.

Изненада

За Коледа пък са подготвили още по-голям подарък за верните си фенове - нов албум, който ще носи името „Ние и песента“. Записана е вече и последната от новите песни, разкриха пред „Телеграф“ звездите и преди коледните празници вече ще бъде на пазара. Относно музикалните изненади в албума изпълнителите не издават нищо, но обещават, че отново ще предложат на слушателите красиви и стойностни български парчета.