0

А ктрисата Бевърли Д'Анджело разкри, че съпругът й е пожелал да разтрогнат брака си, след като се влюбила в Ал Пачино през 90-те.

Изпълнителката на главна роля във филма „Самотни сърца“ призна, че се е оженила за италианския херцог Лоренцо Салвиати в началото на 80-те, но двамата се уговорили да поддържат отворена връзка.

„Когато срещнах Ал Пачино, му припомних за нашата сделка, но той каза „Това е лудост“, спомня си Д'Анджело.

Бевърли признала на херцог Салвиати, че е влюбена в известен актьор и въпреки, че той не бил ревнив, се противопоставил на желанието й да се отдаде на страстта.

„Актьор? Не, не, не и актьор“, казал херцогът, а Д'Анджело му отвърнала:„Наистина го обичам и мислим за деца. Любимият ми смята, че е лудост, че съм омъжена, а сега вече и аз си мисля същото“.

Когато обаче Бевърли Д'Анджело споделила, че обектът на романтичните й чувства е актьорът от „Усещане за жена“, Салвиати заявил: „Ал Пачино, той е фантастичен. Обожавам го, но ние се развеждаме!“

„Мисля, че свекърва ми започна да ме обича след развода. Отне и 15 години, за да проумее, че не сключих брак заради титла, богатство и привилегия“, каза актрисата.

Д’Анджело и Пачино никога не минават под венчилото, но имат две деца - близнаците Оливия и Антон, които сега са на 21 години.

Двойката се раздели през 2003 г. „Най-големият подарък, който Ал някога ми е правил, беше да ме направи майка“, категорична е Бевърли Д'Анджело.