0

Б ившата половинка на тийн звездата Гери-Никол заби ново гадже. Мартин обикаля софийските заведения в компанията на топмодела Здравка Захова. От няколко месеца двамата са неразделни и често са засичани в едни от най- актуалните барове в столицата. Наскоро двойката дори публикува обща снимка в социалните мрежи, на която изобщо не крие близките си отношения.

Минало

Здравка Захова е един от популярните топмодели от близкото минало. Именно тогава се запознава и с убитата в ЮАР Мис България Гергана Кочанова. Здравка и жената на Къро стават близки покрай моделството, участват в редица фотосесии и ревюта, а общата работа ги превръща в близки приятелки, разказват запознати.  Пътищата им се разделят, след като Гергана се жени за Къро и това слага край на кариерата й на модел. 

Еротика

Захова става популярна като Българската Шакира, прозвище, което й е дадено заради буйната й къдрава коса. Особена популярност придобива след еротичната  си фотосесия за едно от известните у нас   мъжки списания. Името й попада в криминалните хроники, след като баща й Милан Захов-Клюна е задържан при наркосделка с 5,5 кг канабис. Името на манекенката е било спрягано в романтични връзки с футболиста Стойчо Младенов-младши, както й екскапитана на Барселона Карлес Пуйол.

* Автор: Василена Игнатова