0

Р ежисьорът на "Мъже в черно" Бари Зоненфелд разказа за инцидент с актьора Уил Смит, случил се по време на снимките на филма. Той говори за това в подкаста „Да поговорим зад кулисите с Кели Рипа“, пише Independent.

Зоненфелд си спомня как носителят на „Оскар“ пръднал толкова силно по време на снимките на комедията от 1997 г., че се е наложило хората да бъдат евакуирани от снимачната площадка за три часа. Той припомни, че това се случи по време на сцена, в която Смит и партньорът му Томи Лий Джоунс се возели в кола, която се преобърнала с висока скорост и преминала през покрива на тунел. За целта актьорите били поставени в запечатана капсула. "Има ключалки, които не позволяват на капсулата да се отвори и да падне. Казвам: "Включете камерата". И чувам Уил Смит да казва: "О, Боже, толкова съжалявам". Томи, много съжалявам. Баз, вземи стълбата." В този момент Томи казва: „Всичко е наред, Уил. Не се притеснявай", каза директорът.

В резултат на това Джоунс изтичал нагоре по стълбите от капсулата, за да избяга от вонята. Заради тази миризма хората трябвало да бъдат евакуирани и снимките били преустановени за три часа, заключи Зоненфелд.