1

Н осителката на титлата "Мис България 2018" Теодора Мудева отпадна от екстремното риалити “Игри на волята” сезон 5. Тя бе и следващият гост на официалния подкаст на риалитито “След Игрите”. В него любимата на адаша на президента Румен Радев споделя как са се крили от камерите, за да правят любов в Резиденцията, разказва и за водната си диета на Дивата река и за заплахите за живота си, които получава онлайн.

САМО ЗА ВЪЗРАСТНИ: Сексът в "Игри на волята" вече не е мираж! (ВИДЕО)

ИСКРЕНО И ЛИЧНО: Сгащвал ли е Краси Дунев щерка си на калъп? (ВИДЕО)

Мудева сподели пред водещата Ива Иванова и за куриозна случка в Стопанството с Гатьо. Тя се опитва да скрие узряла тиква между набраните краставици, за да може в последствие Амазонките да я изядат. Бившият командос обаче не разбира какво точно прави тя и я издава пред камерите.

Мис България 2018 сподели в “След Игрите”, че нейният любим Румен Радев ѝ е отворил очите за това кой кой е в “Игри на волята”. Мудева е категорична, че не съжалява, че е играла в женски съюз с Виолета.

Шампионката споделя, че за нея медалите от състезанията ѝ по-спортни танци са по-ценни от титлата “Мис България”. Тя сподели, че с годеника си Румен Радев са си купили апартамент в София, който в момента ремонтират. До тогава живеят в дома на своята близка приятелка Мария Оряшкова, с която бяха заедно в “Игри на волята”.

"Мис България 2018" Теодора Мудева беше част от сезон 5 на "Игри на волята".

 "Мис България 2018" Теодора Мудева беше част от сезон 5 на "Игри на волята".
NOVA

В “След Игрите” Мудева разказва още за глада и мизерията в “Игри на волята”, кои участници от сезон 5 иска да види в All Starts сезона на риалитито и как риалитито е помогнало връзката им с Румен да стане още по-силна.

Гледайте епизодите на подкаста в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube!

АМИ СЕГА: Сексът в "Игри на волята" май не е мираж! (ВИДЕО)