0

Н осителката на титлата „Мис Дупе“ Биляна Йотовска извървя дълъг път от клубна танцьорка до инфлуенсър.

Хубавицата умело съчетава всичките си дейността си - на танцьорка, мениджър на шоупрограма, модел, състезател по бодибилдинг, автор на книги, дизайнер и не на последно място инструктор и инфлуенсър. Биляна е завършила Художествената гимназия със специалност "Живопис" и Националната художествена академия "Книга и печатна графика". Миската се занимава с мода от дете и има зад гърба си един куп фотосесии и модни ревюта не само у нас, но и в Германия, Италия, Турция и Гърция. Междувременно се появява и страстта й към танците и от клубна танцьорка успява да създаде една от най-атрактивните по онова време шоупрограми с красиви момичета и атрактивни костюми. Заниманието й бързо се популяризира и шоуто й става предпочитано в почти всеки един нощен клуб. През 2009-а красавицата печели титлата „Мис Дупе“. Под въздействието на своята половинка Митко Димитров тя започва да се занимава професионално с фитнес. Като такава печели шампионски титли в категория Бикини фитнес. Към днешна дата изработва индивидуални режими за здраве и добра форма. Успоредно с това Биляна има издадени няколко книги на тема здравословно хранене. Междувременно тя се развихря и в попрището дизайнер и създава свой собствен моден бранд. Самата тя споделя, че мечтата й е да го развие до такава степен, че той да се превърне в добре познат не само у нас, но и в цяла Европа, защо не и по света. Последната дейност на манекенката е свързана с работата й като инфлуенсър. След всичките години на публична работа Биляна успява да развие добре профила си и от него да представя различни продукти и услуги.

Фитнес

Певицата Анн Джи пък премина подобно професионално развитие като това на колежката си Биляна, но в обратен ред. Русокосата мацка стартира като аренби изпълнител, след това се отдаде на страстта си по фитнеса и дори го превърна в професионално занимание. Хубавицата има спечелени няколко световни титли по културизъм в категория „Бикини“. Красавицата реши да разшири това занимание и не след дълго по подобие на свои колежки създаде спортен моден бранд с нейното име. Междувременно не спират клубните й участия само че този път не като певица, а като танцьорка.

Болница

Гери Дончева смени десетки поприща, докато открие последното си призвание, а именно да бъде ПР и медиен специалист на болница и медицински дом за възрастни хора. По време на карантината хубавицата се посвещава на научен труд и прави докторантура по медии и комуникации. Последната дейност на моделката, преди да роди своето бебче, бе свързано с писането на детски книжки. Във времето на социална изолация тя дори създаде свой канал, в който четеше на малки и големи от авторските си произведения. Освен всичко друго в автобиографията си „Булката с чеиза“ от рекламата на сирене, има записани занимания в сферата на бизнеса, където управляваше семеен хотел, телевизионна водеща, модел и, разбира се, опити да пробие като актриса и певица. Като допълнителни квалификации към сивито си Гери има още шампионска титла по плуване, удостоверение от МВР за боравене с огнестрелно оръжие, завършила е балетната школа в Плевен, а най- известното й хоби е реденето на пъзели.

Фокуси

Малцина знаят, че преди да стане популярна като синоптичка, Деси Банова е била асистентка на Астор. Тя изкарва едва няколко месеца като помощничка на мага. По-късно се явява на кастинг в телевизията и става водеща на прогнозата на времето. Покрай владеенето на немски, гръцки и английски работи и в предаване за кино, където интервюира холивудски звезди.

Юлияна Дончева също се развива професионално, и то много успешно в различни области. Тя е модел, телевизионна водеща, бизнес дама и автор на книги. Телевизионната си кариера стартира в италианската телевизия RAI2 След завръщането си в България става автор и водещ на предаването "Звезди в ефира". Шеметната медийна кариера на Дончева се развива прекрасно до момента, в който тя не влиза със замах в политиката. Тя е избрана за Народен представител в XXXII НС , като е заместник-председател на парламентарната група на НДСВ и после на парламентарната коалиционна група на отцепилата се партия „Новото време“. 2 пъти е кандидат за кмет. През годините Юлияна развива няколко успешни бизнеса в сферата на модата. Последното й амплоа е това на писател. Стартира с книга, посветена на храненето, а съвсем наскоро излезе и последният й роман под заглавието „Криптокуин“.

Пица

Италианският кулинар Лео Бианки успява да движи много и разностранни професионални изяви едновременно. Освен че е готвач на пица, той успешно менажира собствена верига заведения. В същото време се изявява като певец и телевизионен водещ.

Един куп родни плеймейтки се прехвърлиха от отбора на моделките в този на певиците и актрисите. Носителката на титлата „Мис Плеймейт“ Михаела Тодорова се опитва да пробие на музикалния пазар, като зад гърба си има няколко издадени песни. Преди това красавицата също бе част от еротично шоу, с което танцуваше по заведенията. Моника Валериева също направи опит да развие своя музикална кариера, но за съжаление тази дейност на моделката не бе много успешна и тя се съсредоточи повече в създаването на бранда си за мигли и козметика. Джулиана Гани също е много развита личност. Освен че е успешен инфлуенсър и има най-много спечелени титли за красота у нас, тя премина през опити за кариера на актриса и “разбира се“ на певица.

Перо на Телеграф стана актриса

Журналистката Елизабет Методиева не спира да доказва, че една жена може да е едновременно красива, умна и много талантлива. Последното й амплоа, което хубавицата откровено сподели, че има желание да развива, е в ролята на актриса. Последната роля, в която влиза, е на култува журналистка в новия филм на Мариян Вълев „Чалга“. Самата тя призна пред „Телеграф“, че веднага след края на снимките вече има предложение за нов проект. Освен че е носителка на безброй награди и отличия за журналистика през годините, Елизабет има сериозен опит с конкурсите за красота, зад гърба си има корона от „Лейди България“ и световния конкурс Miss Top of the world.

Алисия успява като дизайнер

Преди две години попфолк певицата Алисия сбъдна мечтата си да бъде дизайнер. Едновременно с това гради кариера и на музикалната сцена. Дрехите, които прави изпълнителката, показва на участия и в интернет на свои снимки в мрежата. Алисия е призната за една от най-добрите в модните среди и е носителка на приза „БГ модна икона“ за 2014 г., а през миналата година се окичи с наградата „Жена на годината“ в категория „Мода“. Освен това благодарение на умелите си дизайнерски способности, тя развива и успешен козметичен бранд.