0

Н осителката на титлата „Мис Русе“ Светлозара Димитрова посвети стихотворение на примата на българската естрада Лили Иванова.

“За теб, Лили! 
Ти си моята радостна звезда,
оставила завинаги в живота ми следа!
Огря душата ми, измръзваща от самота.
И може би повярвах в обичта!”

Помощ

Така започва стихотворението. Красавицата го е написала с помощта на свой познат, вдъхновена от естрадната прима, и заедно с писмо го е  предала на личния й пиар по време на концерта й в крайдунавския град.

Първото й стихотворение за примата

 Първото й стихотворение за примата

“След края на концерта го предадох на пиара й, той обеща, че ще й го даде лично”, развълнувано разказа пред “Телеграф” миската. Макар и само на 18 години, Светлозара обожава певицата, а нейна мечта е да може да я срещне на живо.

“Аз съм почитателка на Лили Иванова още от 8-годишна“, призна пред „Телеграф“ момичето. 

Пропуск

Тя няма пропуснат концерт в родния си град, с вълнение очаква всяка среща.

“Единственият пропуснат концерт е този миналата година, когато датата му съвпадна с финала на „Мис България“, на който трябваше да се явя. Нямаше как, до последно се надявах нещо да стане, за да мога да съм и на двете, но, уви, не стана и в последния момент продадох билета си”, разказа тя.

Песните на Лили Иванова я вдъхновяват, защото, както казва тя, в тях се пее за любов, а това е чувството, което е двигател за всяко едно нещо в живота.

В момента Мис Русе е на прага да завърши и второто си стихотворение, този път вдъхновено от концерта на кралицата на родната естрада.