2

А ктуалната носителка на титлата „Мис Силикон“ Карина Атанасова напомпа дупе. Мацката се фука с чисто нови задни части и вече ги запечата в първата си професионална фотосесия след спечелването на конкурса.

Праскова

Близо с 300 кубика е набъбнала дупарата на Мис Силикон. Моделката си е направила бразилски лифт, това е един от най-разпространените начини, при който се изсмукват излишните мазнини от корема, ханша, бедрата и други части на тялото и след това мастните клетки се трансферират в седалището, като му придават обем и форма на праскова. Процедурата според Карина не била болезнена, а възстановяването минало бързо. „Само след няколко дни видях ефекта“, сподели тя специално пред „Телеграф“. Разбира се, новите секси форми на Мис Силикон станаха повод за фотосесия, кадрите от която ще влезнат в календара на конкурса за следващата година.

Лъжа

Междувременно Мис Силикон проплака, че вече не е семейна. Хубавицата сложила край на връзката си с италианския милионер и вече е с нов семеен статус. Мис Силикон била разочарована от половинката си, след като го хвана в изневяра. Тя била категорична, че няма как да търпи подобно нещо. По-малко от ден й коствало да събере багажа си от общото жилище. Карина била толкова обидена и не можела да приеме случилото се, че се преместила да живее в София. „Да, вярно е, засега съм в София“, потвърди Карина. Животът на красавицата далеч не бил толкова щастлив, както изглеждало в мрежата, а повечето неща, които й били обещани от половинката й, били лъжа.

*Автор: Василена Игнаттова