0

Н осителката на титлата „Мисис Баба“ Дони Василева си продава голямото жилище. Блондинката сподели пред „Телеграф“, че причината да се раздели с мезонета си е това, че децата й заминали и останала сама. „Напълно безсмислено е да трябва да поддържам и да се грижа за такова голямо пространство“, обясни тя.

Брокерка стана Мисис Баба

Джакузи

В момента Мисис Баба живее в просторен мезонет, който обитавала с дъщеря си, след което тя заминала за Америка. Апартаментът се оказал безсмислено голям за нея и след кратък размисъл решила да го продаде. Жилището е напълно обзаведено, луксозно и се простира на 150 квадрата. Разполага с две спални и просторна дневна с кухня. „Камината и всичко останало са направени, без да се пестят средства. Направила съм го с много любов и ще се радвам тук да заживее семейство с малко дете например, за да се оживи апартаментът“, обясни Дони. Луксозното жилище има още помещение с бар за отмора, както и джакузи. Пространството е решено в червено, черно и сиво. „Оказа се, че няма по-голяма агенция от Фейсбук, за един ден вече имам десетки запитвания“, поясни Василева.

FOREVER YOUNG: Мисис Баба чукна 52 (СНИМКА)

Дизайн 

Пред екип на вестника тя напълно опроверга слуха, че е решила да емигрира при половинката си, който живее в Германия. „Няма да напускам, оставам в България, но ще си купя по-малък апартамент, който ще подредя красиво, отново по мой вкус“, завърши блондинката.