0

Н осителката на титлата “Мисис България” Станислава Андреева се натъкна на пазара в Сен Тропе и, меко казано, остана в шок от видяното. Тя сравни местното пазарче с битак, и то от най-ниско ниво. „Селските пазари у нас са много по-хубави и подредени, дори този в Каблешково е по на ниво“, оплака се бургазлийката пред екип на “Телеграф”. 

Боклук

Мисис България била поканена на яхтено изложение по пътя от хотела, който се намирал в самия център. Към пристанището тя попаднала на сергиите, отрупани с безброй „боклуци”, както ги нарича тя, и то на космически цени. Не си купила нищо. „Какво да си купя, вие не можете да си представите за какво става дума.

Китайска тениска - 50 евро.

 Китайска тениска - 50 евро.

Предлагат например китайска бяла тениска, изрисувана с шпрей, за 60 евро“, сподели тя и добави: „Всичко на Ривиерата е супер прехвалено. Реалността в Сен Тропе няма нищо общо с преувеличените рекламни постове в социалните мрежи. В най-обикновен соцресторант има минимална консумация на човек от 200 евро и не е нищо особено. Няма да коментирам колко е безумно скъпо всичко, но това, което предлагат, не струва нищо“, възмути се Станислава. 

Впечатления

Красавицата сподели още от своите впечатления край Лазурния бряг. Едно от тях беше най-популярният плаж, който се рекламирал като любимо място на Джорджо Армани. Бургазлийката го показа във видео в Мрежата „Ето го най-известния плаж в Сен Тропе, прилича на къмпинг „Златна рибка“.