1

Е ротичният модел Адриана Виейра е открита мъртва. Тялото й е се носело във водата на пристанище до Маями, САЩ, като за последно брюнетката е видяна да присъства на ВИП парти на яхтата на неназован рапър, пише The Sun.

18+: Звезда от „Спасители на плажа“ принудена да се пуска гола за пари! (СНИМКИ)

Властите не разкриват кой е рапърът, домакин на фаталния купон.

НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ: Ето колко заработват разголените модели в OnlyFans!

31-годишната Адриана Виейра е родена в Сау Пауло, Бразилия. Като модел тя редовно публикувала съдържание за възрастни в платформата OnlyFans и се твърди, че е работила като танцьорка и модел в САЩ.

Бразилските медии съобщават, че семейството й пътува до САЩ, за да идентифицира тялото. Виейра е майка на 6-годишно момче, което в момента е в Бразилия.

Съобщава се, че Адриана е пристигнала във Флорида със съпруга си преди две години и те са публикували снимки на охолния си начин на живот в социалните мрежи.

Нейният съпруг Роберто Тесарио се върнал в Бразилия скоро, след като оставил Адриана да гледа детето им сама.

На тялото на Адриана, известна на последователите в социалните медии като LadyRichForever, ще бъде направена аутопсия от съдебен лекар, докато полицията разследва смъртта й.

Майка й Антония де Лурдес Виейра каза пред бразилските медии: „Искам смъртта на дъщеря ми да бъде разследвана и имам нужда от помощ да върна тялото й. Не знам колко време имам, преди да я погребат в гроба на бедняк.“