0

С лед като акаунтите на Дженифър Лопес в социалните медии мистериозно потънаха в мрак, актрисата и певица се завърна с гръм и трясък, и по-добра от всякога.

Изпълнителката на "Let's Get Loud" публикува видео на обложката на свой албум от 2002 г. в Instagram, която се превръща в съвременна нейна версия. В чест на 20-годишнината от излизането на албума "This is Me… Then" изпълнителката на "Jenny from the Block" обяви новия си проект "This is Me… Now".

Казват, че всичко ново е добре забравено старо и историята се повтаря, като обаче този път се надяваме приказката да е с щастлив край. А героите в нея са Дженифър Лопез и Бен Афлек.

„Това съм аз... тогава“ излезе през ноември, 2002 година, когато любовната приказка между нея и актьора и режисьора Бен Афлек беше в своя апогей, затова и албумът звучеше като музикално обяснение в любов. Афлек дори участва във видеото към първия сингъл от албума "Jenny From the Block."

Новият й албум също е като музикална любовна приказка. Една от песните в него например се казва „Midnight Trip To Vegas“ („Нощно пътешествие до Вегас“) – разказ в ноти за спонтанната им сватба в Лас Вегас през юли, тази година.

В интервю пред Vogue Джей Ло споделя: „Има нещо в мен, което ме кара да крия част от себе си от всички. И сега мога да говоря спокойно за това и за проблемите си, защото се намирам в прекрасен етап от живота си.“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Феновете ще видят нова музикална ера в албума с 13 песни, тъй като той "отразява емоционалното, духовно и психологическо пътуване", което Лопес предприе през последните две десетилетия. 

„Емоционално суров и честен проект, различен от всеки, който е продуцирала досега, тя пише и пее за живота и преживяванията си, които ще резонират с всички нас“, се казва в съобщение за пресата.

Появата на пазара на "This is Me… Now"  идва след скорошния брак Джей Ло с актьора от "Батман" Бен Афлек. 

В последния й албум има две песни, озаглавени "Dear Ben pt. II" и "Midnight Trip to Vegas", в които се акцентира върху любовта на двойката, която се венча през юли в Лас Вегас. Афлек и Лопес по-късно си казаха „Да“ пред отбрани гости в имението в Райсборо, щата Джорджия на втора брачна церемония през август.

„Този албум е философия, размисъл, и в него е уловен духът на времето. Той е за надеждата, вярата и истинската любов, които никога не умират“, се казва още в съобщението, с което Джей Ло анонсира новия си проект. 

"This is Me… Now" ще излезе на пазара през 2023 г.