0

М итака от „София Ден и Нощ“ ще изиграе ролята на Бай Митре в продължението на Бай Иван. 

“Лятото е пълно само с работа, в началото снимахме Бай Иван. Там ролята ми не е голяма, но за сметка на това е ключова“, сподели пред „Телеграф“ Кристиян Кирилов. И добави: “Бай Митре е бившият на Бай Иван на жена му, той спасява всички във филма, но повече не мога да кажа”. Бай Иван вече е готов, а почитателите му ще могат да гледат премиерата на 9 септември. 

Охрана

Междувременно Кристиян Кирилов не почива и дори в момента в разгара на лятото работи по нов проект.

“В момента се снимам в много хубава продукция - „Аферата Пикасо“, участват уникални актьори, между които Башар Рахал, Диляна Попова, Диана Любенова, Филип Буков и други”, разказа още той пред екипа ни.

Ролята в новия проект е доста по-голяма и значителна, ще видим Митака от „София Ден и Нощ“ като шеф на охрана. Филмът е криминална комедия, снима се в София и на морето и е в самото си начало, сподели още той.

Маями

Междувременно Кристиян не спира да работи по музикалните си проекти, има доста участия - по 15-16 месечно. “Основно с жена ми, но вече започвам и свои собствени проекти да правя. Този месец излезе дуетната ми песен с Лучано - „Маями“.

Септември е големият момент, ще бъде факт и първата ми самостоятелна песен - работно заглавие има, но ще го решим в последния момент. Весела и танцувална, даже е заснет клипът вече, аз съм максималист. Между работата намирам време да отдъхна, а в свободното си време имам фондация и помагам за спасяване на бездомни животни", добави Крис.