0

Д жейсън Стейтъм взривява пристанище, а Слай се бие с голи ръце до кръв в новата четвърта част на „Непобедимите“, която бе заснета у нас и която ще има световна премиера на 22 септември.

Lionsgate

Продуцентите от Lionsgate издадоха още малко от сюжета, споделяйки нов трейлър, от който става ясно, че светът отново е изложен на риск от унищожение, но момчетата на Слай са готови на всичко, за да го спасят.

Искри

Както „Телеграф“ вече писа, този път 76-годишният Сталоун не е написал сценария, нито режисира, а само участва като актьор в образа на Барни Рос. В центъра на сюжета обаче е героят на Джейсън Стейтъм – Лий Кристмас, както и новата мадама във франчайза Меган Фокс. От новия трейлър става ясно, че между героите на Стейтъм и Фокс прехвърчат повече от искри, но освен любовната линия двамата влизат и яко в екшъна.

Lionsgate

Събирайки се отново като екип от елитни наемници, Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен, Ранди Кутюр и Силвестър Сталоун се присъединяват за първи път от Къртис, 50 Cent, Джаксън, Тони Джаа, Ико Увайс, Джейкъб Сципио, Леви Тран и Анди Гарсия.

Оръжия

Въоръжени с всяко оръжие, до което могат да се докопат, и уменията да ги използват, The Expendables са последната отбранителна линия на света и отборът, който се извиква, когато всички други опции са изключени. Но новите членове на екипа с нови стилове и тактики ще придадат на „нова кръв“ съвсем ново значение. „Непобедимите 4" е сниман основно в България, но включва кадри и от Лондон и Солун, където са участвали гръцките въоръжени сили.